Столчета за кола Cybex Sirona S за новородени

бебешки столчета за кола

Столчета за кола Cybex Sirona S за новородени: как да изберем правилния!

Какви столчета за кола да изберете за вашето бебе? В крайна сметка пазарът предлага голямо разнообразие от такива устройства. Те служат за безопасност на децата. Доста е трудно да се определи кои детски столчета за кола са добри, как да изберем продукт, за да не останем разочаровани по-късно. Предлагаме ви да научите сега:

Столчета за кола Cybex Sirona S

На първо място, трябва да определите кой стол ви подхожда по тегло. Всички родители знаят, колко тежи бебето. В зависимост от това избирате стол за кола.

Как да изберем правилния модел, когато желаният тип продукт вече е дефиниран?

Детската седалка: какво да изберем за бебе?

Ако купувате продукт за съвсем малко дете, обърнете внимание, дали има дръжки за повдигане, като на количка. Те ще ви позволят да носите от и до колата, без да събуждате бебето.

Добре е също така, ако столчето за кола е оборудвано с козирка. Това ще предпази бебето от слънчевите лъчи, което ще осигури спокоен сън.

Добре е да изберете столче за кола за най-малките, в комплект с количка. Може да намерите модели, които се монтират на количка. По този начин може да преместите директно от колата, без да се смущавате.

Около главата на бебето, до една година, задължително трябва да има допълнителна защита от меки материали.

Столчета за кола Cybex Sirona S

Обърнете внимание и на това, колко просторно е столчето за кола. Ясно е, че колкото по-дълбоко е, толкова по-удобно ще бъде да поставите малко дете в него. Също така ще ви издържи по-дълго, защото от малко устройство бебето може да расте правилно.

Коланите трябва да държат детето здраво и да са меки, за да не го наранят. По-добре е да купите продукти с широки колани. Те не се залепват към тялото.

Как да изберем столче за кола за дете, което ходи на детска градина?

Столчета за кола Cybex Sirona S

Уверете се, че продуктът се обръща назад. Понякога ще трябва да оставите бебето да спи в колата. За да направи това, то ще трябва да легне.

Уверете се, че продуктът винаги има странична защита. В крайна сметка има такива, които се състоят само от седалка и облегалка. Необходимо е бебето да бъде защитено от всички страни в случай на злополука.

Децата след една година са много активни и се интересуват от всичко. Те определено искат да разкопчаят предпазните колани. За да не се случи това, трябва да имат силни закопчалки. Добре е, ако има няколко предпазни колани на стола.

Столчета за кола Cybex Sirona S

Закопчаващите механизми трябва да имат меки връзки. Без последните, при падане съществува риск от нараняване на детето.

За деца, по-големи от година е възможно да изберете седалки за кола, които се предлагат с волан за игра, стойка за крака и други допълнителни устройства. Те ще добавят комфорт и ще забавляват вашето дете.

Преди да купите, препоръчително е да позволите на детето да седи в избрания продукт. Така ще се убедите, че продуктът ще бъде удобен. Може също да опитате да го инсталирате в автомобил, за да спечелите увереност, че всичко пасва.

Може да разгледате видеоклипчета за различни детски столчета за кола. Така ще научите силните и слабите страни на различни модели. Това ще улесни избора ви.

Допълнителни съвети – Столчета за кола Cybex Sirona S

Препоръчително е да изберете детски столчета за кола, които биха били тъмни или бежови. Когато купувате лек модел, трябва да разберете, че ще трябва да го миете много често.

Добре е, ако поставите капак отгоре на столчето за кола. В този случай ще бъде лесно да го почистите. Ще бъде достатъчно да премахнете капака и да го хвърлите в пералнята. Понякога джобовете служат като организатор на детски неща. В тях може да поставите бутилка, салфетки или играчки.

Не купувайте автомобилни седалки, които вече са били използвани. Не може да знаете дали продуктът е бил в пътнотранспортно произшествие. В този случай продуктът може да се деформира поради удар. Той вече няма да е като нов и няма да може да защити адекватно детето ви. Столчета за кола Cybex Sirona S потърсете онлайн от тук.