Защо избрах фасадна изолация за дома си?

Голяма част от гражданите желаят да се възползват от услугите по външна изолация, с чиято помощ ще намалят харчовете за топлинна енергия. Плюсовете на фасадната топлоизолация са много, като сред тях са защита срещу вятър и студ, намаляването на влагата и противодействието срещу корозията. Аз избрах фасадна изолация, защото искам по-ниски сметки за прано и ток, както и ефикасна съпротива против влошените климатични условия през мразовития сезон.

Кой ми помогна за външната топлоизолация?

На първо място направих търсене в интернет, което ме заведе до https://www.remontisofia.bg, където ме информираха за възможния избор на материали за топлоизолация, работата на алпинистите на по-високите етажи, цените за фасадна изолация и други важни неща за мен. Ако не бях прочел всички тези неща, със сигурност нямаше да мога да напиша тази статия в блога си.

Мнозина се чудят какво общо имат алпинистите с топлоизолацията. Това учудване идва от думата „алпинисти“, но тук трябва да подчертая, че става дума за промишлен алпинизъм, който е свързан с разни видове ремонти. Това са здрави момчета, които висят на въже или използват скеле, за да положат изолационните материали. Тези бригади са минали и през съответното обучение.

По всяка вероятност повечето клиенти, не смеят да прибегнат до фасадна изолация, понеже я смятат за доста по-сложна от вътрешната топлоизолация. Моят съвет е да не правят тази грешка, тъй като има кой да им помогне. Разбира се, това трябва да са опитни хора със стаж в бранша.

Какво спечелих с монтажа на топлоизолация?

На първо време спечелих пари от разхода на топлинната енергия, която излизаше от несигурните стени. След това спечелих и по-добра външна визия за терасата и помещенията ми. И на последно място, но не и по значимост поставям комфорта, който изпитвам през всички сезони. Зимата е топла и приятна, а през лятото се радвам на приятна хладнина. Всичко това е много важно за мен.

Да, може би се питате, дали всичко това не е просто поредната интернет реклама. Отговорът ми е категорично НЕ. Искам да Ви бъда полезна с всичко, което написах, и се надяваме да съм успяла да стигна до повече семейства търсещи подсилена енергийна ефективност и оптимизация на разходите. А сега ви желая да направите пълноценен ремонт по фасадната топлоизолация у вас.