Къде да сложим допълнителни неща – топ идеи за изхвърляне

Къде да сложим допълнителни неща, изхвърляне

Къде да сложим допълнителни неща? Този въпрос обикновено се появява по време на ремонт в апартамента или подобряване на общия ред. Във всяко семейство през годините се натрупват неща, които не се използват от членовете на семейството, но е жалко да се изхвърлят, защото все още могат да служат.

Въпреки това, излишните неща създават определени неудобства. И най-важното – те допринасят за затрупването на жизненото пространство. Ето, защо от Хамал.Бг ни дадоха тези съвети, дано и на вас се сторят полезни:

За известно време в реставрирането на поръчката помагат допълнително закупените шкафове. Но тази мярка е временна, тъй като е невъзможно помещенията да се превърнат в склад. Веднага след като този момент се реализира, отново възниква въпросът: „Къде да сложим допълнителните неща?”.

А истината – къде? Може да изнесете кутиите с ненужни неща на балкона. Но със същия резултат, както у дома, балконът ще започне да се затрупва. Може да съхранявате в къщата, но по този начин я превръщате в склад?

Като начало, просто трябва да разпределите всички неща в категории на употреба. Ясно е, че все още са необходими сезонни неща. Те, разбира се, винаги има място. Но това, което вече е излязло от мода, което никой в ​​семейството няма да носи – може да го изхвърлите. Това може да са не само стари дрехи, но и стари обувки, може дори да помислите за изхвърляне на стари мебели.

Ако повечето неща са в относително добро състояние, тогава има причина да се дадат на съседите. В същото време за темата на разговора може да вземете предвид и факта, че размерът е станал малък или дадена мебел ви е омръзнала и заменена с нова.

Разбира се, съседите ще приемат такъв акт не за благотворителност, а за добри отношения с тях. И това се оценява от мнозина.

Често дори, нещата, които са в относително добро състояние, се предлагат за продажба. Играчките може да дадете в сиропиталище. Единственото изискване тук е, те да са чисти.

Може да организирате и сами оказион. В него може ад предложите на поносими цени всичко, което смятате за излишно в дома си. За целта бъдете подготвени. Първоначално направете цялостно почистване в гаража, мазето на таванската стая, в килера, по шкафове и места, където знаете че с години сте трупали излишни неща. Когато вече имате кашони с неща за разпродажба, организирайте в уикенда базар. Лесно може да направите това и, чрез множеството онлайн платформи, които има днес. Може да чисто и просто да се обадите на хамалски екип, които да извози.