Защо се създаде истерия около базалните зъбни импланти?

Откакто базалните зъбни импланти станаха популярни в България, се създаде истинска истерия около тях. Едни споделят, че базалната имплантология, е добър начин за лечение на частично и напълно обеззъбени пациенти, а други твърдят, че този вид дентални импланти крие много рискове, от сорта на трудно възприятие от организма, болезнени процедури и така нататък.

Истината е, че базалните импланти, са познати не само в Европа, но и в други части на света. Предимствата им са свързани с по-бързото лечение, по-ниските цени и липсата на травматични процедури. Разбира се, не само тези импланти могат да помогнат на пациентите, но пък са иновативен начин да върнете усмивката си и да придобиете така желаната фасада.

Освен, че ще получите красиви зъби, ще подобрите и дъвкателната си способност. Базалните импланти са създадени от титаниева сплав, която позволява да ги натоварвате постоянно. С тях вие ще сложите край на мъките с попаднала храна между подвижните протези и в същото време ще се преборите с неприятните пародонтални заболявания съпътстващи ежедневието.

За съжаление на пациентите, се получиха спорове между стоматолозите, дали базалните зъбни импланти, са качествени или не. Много хора се опитаха да пробутат конвенционалните импланти с обяснението, че те са по-добрата възможност. Разбира се, това са евтини трикове за привличане на клиентска маса и не се отразява реалността, такава каквато е в действителност.

Посещавайки център по базална имплантология, ще получите пълна консултация относно положителните и отрицателните страни на базалните зъбни импланти. Специалистите няма да ви спестят истината, за да печелят на ваш гръб. Още повече, че сами можете да намерите отзиви на доволни пациенти, които са се подложили на процедурата по имплантиране.

В заключение

Не вярвайте на слухове, преди да сте проверили как стои въпроса с базалните импланти. Рекламните трикове на някои дентални центрове, не бива да ви правят впечатление. Мислете реално и се възползвайте от иновативните начини за зъбно възстановяване. Само по този начин ще възвърнете самочувствието си и ще се чувствате доволни от инвестираните пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *