Интересни факти за избора на ПВЦ дограма

В настоящата статия ще разгледаме някои интересни факти свързани с избора на ПВЦ дограма. Пластмасовите прозорци са предпочитани от потребителите, тъй като са най-евтини и в същото време предлагат множество положителни качества, които свидетелстват за изграждането на по-добра енергийна ефективност в къщата, вилата, апартамента или на работното ви място.

Първият интересен факт е, че Мастер Пластик предлага ПВЦ дограма на най-ниските цени в София. Фирмата внася продукти на известните компании KMG и Aluplast, така че качеството е гарантирано и не подлежи на съмнения. Клиентите могат да изберат вида на профилите, обкова, механизма за отваряне и затваряне, стъклопакета и други важни неща за дограмата.

Искаме да разбием и два мита за дограмата от поливинилхлорид. Първият е, че профилите пожълтяват с течение на времето, когато са изложени на пряка слънчева светлина. Това не е вярно, тъй като за съвременната дограма се полагат специални материали, които неутрализират действието на слънчевите лъчи и запазват снежнобелия си цвят завинаги.

Другият неверен слух е, че пластмасовите прозорци не са екологосъобразни. Големите компании се постараха да направят всичко възможно при производството на профили да не се отделят вредни вещества за околната среда. Освен това дограмата от поливинилхлорид подлежи на рециклиране, което я прави екологично чист продукт в помощ на природата.

По всяка вероятност на читателите ще им бъде интересно и как се определя нивото на топлоизолация на ПВЦ дограмата. Колкото повече камери има тя, толкова по-добра ще бъде изолацията. За хората, които живеят на по-студени места се препоръчват 6-камерните профили, с чиято помощ ще се предпазят от влизане на студен въздух и разход на енергия.

На последно място, но не и по важност прибавяме възможността да монтирате противовзломен обков на прозорците си. Така ще се защитите от нахлуване на крадци през терасата. Този тип обков е много използван към днешна дата, заради своята надеждност.

Разбира се, можем да напишем още много неща за ПВЦ дограмата, но мислим, че и това е достатъчно, за да разберете колко много положителни черти има тя. Вярваме, че статията ни е предизвикала интерес у вас и ще я споделите с вашите приятели в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *